Privacyverklaring en cookies

Tertio respecteert de privacy van bezoekers en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die de klant verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.  Door onze website te bezoeken, te gebruiken of door u te registreren, stemt de klant in met de privacy verklaring van Tertio, zoals het hieronder uiteen wordt gezet. 

Doelstellingen van de gegevensverwerking

Tertio verzamelt, registreert en verwerkt persoonsgegevens van haar klanten en gebruikers van haar diensten.  Wanneer u ons een e-mail stuurt of voor de aankoop van een publicatie via de website of voor het ontvangen van een nieuwsbrief dient u uitdrukkelijk gegevens mee te delen.

Andere gegevens worden door onszelf op een geautomatiseerde manier verzameld door cookies en andere systemen die informatie verzamelen.  De gegevens die worden meegedeeld, uitdrukkelijk of op geautomatiseerde wijze, worden opgenomen en verwerkt onder de verantwoordelijkheid van de verwerker van de persoonsgegevens. 

Gegevens worden bij Tertio.be niet langer bewaard dan nodig om je bestelling of verzoek te kunnen uitvoeren.

Uw gegevens worden niet doorgegeven aan derden of aan partners van Tertio.be behoudens wanneer nodig voor de uitvoering van uw bestelling en uitsluitend daarvoor.

De gegevens die worden verwerkt

Bestelling: Als je een bestelling plaatst moet je persoonsgegevens doorgeven.  Daartoe slaan we de volgende informatie op naam en voornaam, aanspreektitel, e-mail adres, postadres, en een telefoonnummer.  Deze gegevens worden verwerkt om je bestelling te kunnen uitvoeren en om je op de hoogte te houden over je bestelling.  We geven je gegevens ook aan derden wanneer dat noodzakelijk is voor je bestelling, bijvoorbeeld bezorgdiensten en het distributiecentrum.  Wij eisen van de derden waarmee we samenwerken om je bestelling uit te voeren dat zij net zo zorgvuldig met uw gegevens omgaan als wij.  

U kunt tijdens de bestelling kiezen om uw persoonsgegevens te laten onthouden via een cookie.  Dit maakt het u makkelijker bij een volgende bestelling op onze website.

Nieuwsbrieven: Je kan je aanmelden voor onze nieuwsbrief.  Daartoe slaan we volgende gegevens op: e-mail adres.  Zo blijf je op de hoogte van onze acties, nieuws en aanbiedingen.  Uw e-mail adres wordt alleen met expliciete toestemming toegevoegd aan de lijst met abonnees op onze nieuwsbrief.  Elke nieuwsbrief bevat een link waarmee u zich kunt uitschrijven van onze nieuwsbrief.

Contactname: wanneer u een e-mail stuurt aan Tertio.be dan worden uw e-mail adres en de inhoud van uw e-mail opgeslagen voor de duur nodig om te kunnen antwoorden op uw e-mail of uw verzoek te kunnen afhandelen.

Recht op inzage en correctie

U heeft recht op inzage, verbetering en schrapping van uw persoonsgegevens in ons bestand.  U kunt zich kosteloos verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens.  U kan hiertoe een e-mail sturen naar secretariaat@tertio.be waarna gevolg zal worden gegeven aan uw verzoek. 

De verwerking van persoonsgegevens door Tertio.be is onderworpen aan het Belgische recht en meer specifiek de Wet van 8 december 1992 (de "Privacywet") en de Algemene Verordening Persoonsgegevens EU 2016/679 van 27 april 2016.  De aankoop van onze producten en het gebruik van onze website houdt uw toestemming in met ons Privacy beleid.  Ons privacy beleid kan van tijd tot tijd worden aangepast. De wijzigingen worden automatisch van kracht na de publicatie ervan online op onze website. 

Cookies

Bezoekgegevens

Op de website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden.  Met name het IP-adres van uw computer, het tijdstip van de opvraging en de gegevens die de browser van een gebruiker meestuurt, worden geregistreerd en worden gebruikt voor statistische analyse van bezoek en klikgedrag op de website waarmee wij de werking van de website en ons aanbod optimaliseren.

Toepasselijk recht

Alle geschillen die zouden voortvloeien uit het gebruik van de website zullen geregeld worden door het Belgische recht en voor de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement Antwerpen, afdeling Antwerpen.