Tertio 1052-53 - Niemand gaat verloren

Niemand gaat verloren

Het coronavirus blijft ons achtervolgen. Wereldwijd veroorzaakt de pandemie een soort Goede Vrijdag in het leven van duizenden families en het licht aan het einde van de tunnel is nog niet in zicht. Op Pasen is het nog wel even wachten. De meerderheid van de wereldbevolking beleeft nu een langgerekte Stille Zaterdag. Plots zijn we allemaal een beetje monniken en kluizenaars. Mogen we te midden van die enorme crisis zulke symbolische taal hanteren?

In het standpunt van Tertio nr. 1.052-1.053 van 8 april 2020, de editie in aanloop naar Pasen, staat hoofdredacteur Emmanuel Van Lierde stil bij de kracht en de boodschap van Stille Zaterdag: “Wij verdwijnen niet in het niets, maar worden opgevangen in Gods liefde. Niemand gaat verloren”.

Lees hier het integrale standpunt.

Nog geen abonnee? Vraag een proefnummer aan of maak gebruik van de 12x12-formule: 12 weken Tertio voor slechts 12 euro. Klik hier voor meer info.

Tertio in je mailbox

Geef hieronder je e‑mailadres in en blijf als eerste op de hoogte van Tertio inhoud.

Ja, ik geef mijn toestemming om mijn naam- en adresgegevens, telefoon en email, op te nemen in het bestand van het christelijke opinieweekblad Tertio, Louis Frarynlaan 75, 2050 Antwerpen. Ik heb het recht op toegang tot, verbetering of schrapping van die gegevens. Mijn gegevens worden niet aan derden doorgegeven. ​