Tertio 1045 - Vaste Tertio-medewerkers achter de schermen

Vaste Tertio-medewerkers achter de schermen

Tertio viert deze week zijn twintigjarig bestaan. De inhoud van elk nummer werd de voorbije twee decennia aangeleverd door de hoofdredacteur, de redacteurs en door talrijke medewerkers. Ludo Van den Eynden (1934) waakt van meet af over het taalgebruik en de kwaliteit van de artikels. “Als ik me niet meer zou kunnen inzetten voor Tertio, dan betekent dat voor mij het einde”, stelt de peetvader van dit blad in Tertio 1.045 van 19 februari.

Het niveau dat Tertio haalt is volgens hem de voorbije 20 jaar geleidelijk gegroeid. Maar ook de lay-out is meegeëvolueerd. De lay-out is al vijftien jaar in handen van Michael Moras (1983). “Vroeger waren we al tevreden met een klein zwart-wit fotootje bij een artikel. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden haast onbeperkt”, benadrukt Moras. “Ik zie het vormgeven van Tertio  als een samenwerking met de eindredactie en indien mogelijk ook met de auteurs van de artikels zelf”, voegt hij eraan toe.

Karine Heyndrickx (1964) verzorgt het Tertio-secretariaat en behartigt mee de marketing. Ze bevestigt de ploeggeest. “Ik ondervind veel medewerking van onze redacteurs die vaak marketinggericht meedenken. Onze oplage blijft stabiel en dat betekent al heel wat in de mediawereld. Mijn grootste uitdaging is dan ook dat ik dat over enkele jaren nog kan zeggen”, besluit ze.

Abonneer of vraag een gratis proefnummer op www.tertio.be

Tertio in je mailbox

Geef hieronder je e‑mailadres in en blijf als eerste op de hoogte van Tertio inhoud.

Ja, ik geef mijn toestemming om mijn naam- en adresgegevens, telefoon en email, op te nemen in het bestand van het christelijke opinieweekblad Tertio, Louis Frarynlaan 75, 2050 Antwerpen. Ik heb het recht op toegang tot, verbetering of schrapping van die gegevens. Mijn gegevens worden niet aan derden doorgegeven. ​