Uw keuze

Binnen-/buitenland
€90
Jouw Tertio elke week in je brievenbus. Digitale kiosk met al je Tertio’s. Toegang tot het archief met meer dan 10.000 artikels.

Aanbod enkel voor nieuwe abonnees.
Actie
€90
€75
Leraarabonnement: Jouw Tertio elke week in je brievenbus. Digitale kiosk met al je Tertio’s. Toegang tot het archief. Neem een abonnement en ontvang als welkomstgeschenk het magaboek In Balans.
€75
Jouw Tertio wekelijks in je digitale kiosk. Toegang tot het archief met meer dan 10.000 artikels.
€110
Jouw Tertio elke week in je brievenbus. Digitale kiosk met al je Tertio’s. Toegang tot het archief met meer dan 10.000 artikels Neem een abonnement voor 30 mei 2023 en ontvang als welkomstgeschenk het magaboek In Balans. Psychische gezondheid en zingeving.
Actie
€75
€49
Jongerenabonnement: Jouw Tertio elke week in je brievenbus. Digitale kiosk met al je Tertio’s. Toegang tot het archief met meer dan 10.000 artikels.

Aanbod enkel voor nieuwe abonnees.
€143
Jaarabonnement waarvan 2 maand gratis (indien u de voorbije 6 maand geen abonnee was)
€250
Steunabonnement Steunabonnement Steunabonnement SteunabonnementSteunabonnementSteu nabonnementSteunabonnementSteun abonnement Steunabonnement
€75
Jouw Tertio wekelijks in je digitale kiosk. Toegang tot het archief met meer dan 10.000 artikels.

Uw gegevens

* Verplicht veld

Stuur mijn Tertio wekelijks naar
Met een factuur
Betaling
* Verplicht veld

Tijdens de looptijd van uw abonnement kunt u ook toegang verkrijgen tot het digitale archief van Tertio. Wenst u naast uw papieren editie tevens een digitaal abonnement of verkiest u Tertio alleen digitaal te lezen, dat kan ook. Neem voor die formules contact op met de abonnementendienst.